Slasaus

Eén zalige slasaus, twee ingrediënten… eenvoudiger wordt het niet. Gewoon luchtig door elkaar mengen en er jouw favoriete slaatje mee pimpen. Wat kan lekker eten toch makkelijk zijn.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 krop sla
  • 1/2 liter visfond
  • 125 ml room
  • p & z

Bereidingswijze

  1. De krop sla opkuisen, wassen en goed uit laten lekken. De sla in reepjes snijden. In een pan de visfond aan de kook brengen De slarepen toevoegen en het geheel ± 3 minuten zachtjes laten koken. De sla met een schuimspaan uit de pan nemen De gekookte sla pureren met de mixer. De slagroom, de crème fraîche en de slapuree in een pan door elkaar roeren en dit langzaam aan de kook brengen en nog even laten inkoken. De saus op smaak brengen met p &z.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Hier scoor je vast ook mee

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?