Slasaaus voor bij gebakken of gekookte vis.

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. - Kook de visfumet. Indien je geen visfumet bezit kan je ook een blokje visbouillon oplossen in 150 ml kokend water.
  2. - Kuis de sla en ontdoe van de grote nerven
  3. - Kook de sla gaar in de fumet
  4. - voeg er de room aan toe en mix het geheel tot één homogenen massa.
  5. Lekker bij gebakken of gekookte vis.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Love to Cook op 29 augustus 2012 om 21u28

Hallo easybilly, Dat was lekker hoor. Ik had wel wat teveel voor 4 personen. Ik was helaas vergeten, dat het recept voor 6 personen was bedoeld. Volgende keer neem ik iets minder room en bouillon voor 4 personen. De saus was wat aan de dunne kant ( kan ook aan de grootte van de krop sla hebben gelegen) die heb ik dus iets moeten binden met allesbinder. Groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?