Altijd weten wat je gaat eten?
Slanke Toscaanse scholrolletjes met roergebakken spinazie
Bereidingswijze
- Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Spoel de scholfilets af en dep ze droog.
- Kruis de tomaat in en leg deze enkele tellen in kokend water.
- Ontvel de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Meng deze met de uitgelekte kappertjes, fijngehakte groene olijven, Italiaanse keukenkruiden, Parmezaanse kaas en peper.
- Halveer de scholfilets in de lengte.
- Verdeel het tomatenmengsel over de filets en rol ze op.
- Zet de rolletjes vast met een cocktailprikker.
- Leg de visrolletjes naast elkaar in een ondiepe ovenschaal.
- Giet de wijn, gemengd met citroensap erover en zet de ovenschaal, afgedekt, 20 minuten in het midden van de oven, totdat de vis gaar is.
- Roerbak de gewassen en goed uitgelekte spinazie in hete olijfolie.
- Voeg het geperste teentje knoflook, peper, zout en eventueel geroosterde pijnboompitten toe.
- Presenteer de visrolletjes op de roergebakken spinazie en garneer met partjes citroen.
- Lekker met pasta.
- 416 k.cal
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?