Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Dit gerechtje maakte ik tijdens het dinertje met onze vrienden. Het is een verfijnd tussengerechtje van vis ,slank, prachtig van smaak en bovendien nog snel klaar ook. Voor 4 personen
  2. neem je 100gr tonijn, dat je in piepkleine blokjes snijdt en dan mengt met 1 tl zoete sojasaus en 1tl limoensap wat gemalen chilivlokken, of een snufje chilipoeder op smaak gebracht met wat zout. De tartaar serveren in een champagneglaasje en afwerken met wat in fijne ringetjes gesneden bosuitjes.
  3. Recept afslankstudio Zlim eigen foto
  4. Tip Laat de tonijn lichtjes bevriezen. Ze laat zich dan uitstekend in kleine blokjes snijden. Wees voorzichtig met het chilipoeder, liever eerst proeven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?