Ingrediënten voor 4 personen

  • 3 smaakvolle tomaten
  • 2 teen knoflook
  • 1/2 limoen
  • 1 flinke sjalot
  • snufje zout
  • 1 draaitje aan de pepermolen

Bereidingswijze

  1. Snij de tomaat, sjalot en de jalapeño peper in piepkleine blokjes.Pers de halve limoen uit. Pers de knoflook.
  2. Meng alles in een kom en zet het geheel een klein uurtje in de koelkast, zodat de smaken kunnen intrekken.
  3. Tip: Heerlijk om te dippen met tortilla chips als slank borrelhapje.
  4. Ook lekker op een broodje of verwerkt in een wrap.
  5. Eigen recept en foto

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 13 augustus 2013 om 23u57

Dit was lekker. We aten het als extraatje bij patatjes en het schaaltje ging grif helemaal leeg.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?