Ingrediënten voor 4 personen

  • 3 smaakvolle tomaten
  • 2 teen knoflook
  • 1/2 limoen
  • 1 flinke sjalot
  • snufje zout
  • 1 draaitje aan de pepermolen

Bereidingswijze

  1. Snij de tomaat, sjalot en de jalape├▒o peper in piepkleine blokjes.Pers de halve limoen uit. Pers de knoflook.
  2. Meng alles in een kom en zet het geheel een klein uurtje in de koelkast, zodat de smaken kunnen intrekken.
  3. Tip: Heerlijk om te dippen met tortilla chips als slank borrelhapje.
  4. Ook lekker op een broodje of verwerkt in een wrap.
  5. Eigen recept en foto

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Love to Cook op 13 augustus 2013 om 21u57

Dit was lekker. We aten het als extraatje bij patatjes en het schaaltje ging grif helemaal leeg.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?