Recept 55***** (1 stem)

Slanke schotel van garnalen Chinese kool en andere groenten uit de wok.

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de zonnebloemolie in de wok. Fruit de ui lichtbruin. Voeg de knoflook uit de knijper en de paddenstoelen toe. Roerbak deze ingrediënten enkele minuten. Doe de sesamolie, de paprika en de bouillon in de wok. Roerbak nogmaals enkele minuten. Voeg dan de koolsliertjes, taugé en garnalen toe en roerbak nog eens 2 minuten. Breng eventueel op smaak met wat ketjap en sambal naar smaak.Eet bij dit gerecht gekookte rijst nasi goreng, of eiermie.
  2. Gebruik de helft van de garnalen en voeg aan dit gerecht 150 g gebakken stukjes kipfilet toe. De visbouillon kan worden vervangen door vlees- of kippenbouillon.
  3. Bron MCD supermarkten. Recept aangepast

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door brigitte58 op 03 juni 2014 om 15u02

ik hou heel veel van wok en dit recept is heerlijk

Gepost door Love to Cook op 04 juni 2014 om 07u02

Bedankt voor je leuke reactie brigitte58 . Groetjes Love O Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie