Recept 45**** (8 stemmen)

Slaatje van rood fruit met gegrilde pijnboompitten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
25 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pers de citroen .
  2. Laat een braadpan heel heet worden. Doe er de pijnboompitten in en roer ze om tot ze goudbruin zijn. Neem ze uit de pan, hak ze in grove stukken en meng ze onder de bruine rietsuiker.
  3. Doe het fruit in een glazen kom en overgiet het met het citroensap.
  4. Giet het pijnboompitten- en suikermengsel op de bodem van 4 coupes, voeg de mengeling van rood fruit toe, versier met een blaadje basilicum en dien koel op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie