Ingrediënten voor 4 personen
- 2 rode bieten
- 1/2 rode ui
- 1 lepel peterselie
- 100 gr veldsla
- 1/2 citroen
- 2 lepels koolzaad of zonnebloemolie
- 100 gr feta kaas
- peper en zout
Bereidingswijze
- Snij de gekookte rode biet klein of rasp ze grof snipper de ui, meng alles met citroensap en laat drie uur marineren in de koelkast. Doe er de olie, peterselie peper en zout bij. Doe de gewassen veldsla in een kom, leg er het bietenslaatje op en verkruimel de feta erover.
Andere Solo-leden over dit recept (10)
Gepost door Love to Cook op 18 maart 2013 om 01u20
Gepost door Love to Cook op 18 maart 2013 om 01u21
Hoi Monique, Ik heb dit slaatje onze vrienden voorgeschoteld. Ze waren heel enthousiast en heb het recept meegegeven. Groetjes Love
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?