Recept 55***** (1 stem)

Slaatje van oost-indische kers en veldsla met Emmental Grand Cru

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwijder de worteltjes van de veldsla, spoel de sla schoon onder helder water en zwier ze voorzichtig droog.
  2. Maak de Oost-Indische kers schoon en verwijder de stengel.
  3. Snij de Emmental Grand Cru in dunne reepjes.
  4. Verdeel de veldsla op elk bord, schik er de fijne
  5. reepjes Emmental Grand Cru op en voeg daarna de Oost-Indische kers toe.
  6. Overgiet met een straaltje Toscaanse olijfolie. Kruid met zout en peper.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?