Slaatje van kwarteleitjes

1 (1)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de kwarteleitjes in water met 1 eetlepel azijn, laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze doormidden. Kook de krieltjes in gezouten water en laat ze afkoelen. Pel de sjalotjes en snijd ze in reepjes. Was de radijsjes zorgvuldig. Kook de rapen beetgaar in gezouten water, laat ze afkoelen en snijd ze in schijfjes. Was de postelein zorgvuldig en dep hem droog. 
  2. Snijd het brood in dobbelteentjes. Pel het teentje knoflook en snijd het in tweeën. Verhit de Solo in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de broodcroûtons goudbruin. Gooi de knoflook weg.
  3. Verdeel de postelein, de raapjes, de sjalotjes, de radijsjes, de krieltjes, de kwarteleitjes en de broodcroûtons over 4 borden. Maak met een dunschiller schilfers van de geitenkaas als afwerking.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?