Slaatje met kip Tandoori

Dit slaatje met kip tandoori is een heuse Indische klassieker die je makkelijk zelf kan maken. De verrassende combinatie van pittige en verfrissende smaken moet je proeven!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verdeel de kip in stukken en marineer ze minstens 2 uur in de tandooripasta .
  2. Meng alle ingrediënten voor de dressing en zet het sausje minstens 2 uur in de koelkast.
  3. Snijd de snijbonen in reepjes, pel de ui en snijd hem in halve maantjes. Snijd de appel fijn en meng met de rest van de ingrediënten.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C.
  5. Verhit een grillpan en grill de kip mooi bruin. Leg de stukken dan in een ovenschaal en laat ze nog 20 minuten verder garen in de oven. Werk af met verse koriander en serveer met het slaatje en de dressing.
  6. Ook lekker met versgegrilde naanbroodjes (platte Indische broodjes).

Tip

Dit slaatje met kip tandoori is ook superlekker met mangosalsa

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?