Ingrediënten voor 4 personen
- 100 gr sperzieboontjes
- 10 st champignons
- 1 scheutje olijfolie
- 3 st sjalotten
- 2 eetl balsamicoazijn
- 350 gr filet d'anvers fijn gesneden!!
- 1 paar blaadjes verse basilicum
- 2 st tomaten
- 1 eetl pijnboompitten
- 1 handvol ontpitte olijven
- 1 beetje parmezaanschilfers
Bereidingswijze
- maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar in gezouten water, giet ze af en zet ze meteen in zeer koud (ijs-)water
- snijd de champignons in dunne schijfjes en meng onder de boontjes
- snipper de sjalotten en meng met 3 eetlepels olijfolie de azijn, boontjes en champignons
- verdeel over vier borden en leg er mooierwijze de filet d'anvers bij
- snipper de basilicum
- snidj de tomaten en olijven in blokjes en strooi over bord
- druppel wat olijfolie over en strooi de parmezaan bij
- jammie!!!!!!!!!!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?