Sla wraps met berloumi en mango

Een super simpel en licht aperitiefhapje met een Belgische en Aziatische toets. Crunchy slawraps met smeuïge gebakken Belgische berloumi, verse groentjes en een pittig sausje op basis van chilisaus. Met dit hapje scoor je gewoon met de feestdagen.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de mango en wortelen en snijd in dunne reepjes.
  2. Hak de radijzen in dunne plakjes en hak de lente-uitjes fijn.
  3. Meng de Griekse yoghurt met de Solo Crèmefine, zoete chilisaus en een snuifje zout.
  4. Snijd de berloumi in staafjes.
  5. Verhit een pan met Solo Vloeibaar en bak de berloumi goudbruin aan alle kanten. Belangrijk! Als de berloumi gebakken is, is het belangrijk dat je meteen serveert.
  6. Neem een blaadje romeinse sla, leg daarop een staafje warme gebakken berloumi en werk af met de groentjes en mango. Doe hetzelfde met de resterende berloumi en sla. Het sausje serveer je in een apart potje.

Tip

Het sausje kan je makkelijk al enkele uren op voorhand maken, no waste of time!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?