Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 180 °C.
  2. Maak de mousse:
  3. Kook de bloemkoolroosjes gaar in de bouillon en melk. Giet af, doe de roosjes met de boter in een blender en mix tot een mousse. Breng op smaak met peper en zout en passeer eventueel door een fijne zeef.
  4. Verdeel de porties skrei op een ovenschaal en schik er wat boter op. Gaar ca. 10 min. in de voorverwarmde oven.
  5. Kleur de paranoten samen met de fijngehakte rode ajuin in een koekenpan. Hak fijn en werk af met fijngehakte bieslook.
  6. Presenteer de skrei met de notenmengeling erop. Schik er de bloemkoolmousse en wat fijngehakte bloemkool bij. Werk af met de visboter.

Tip

vis eerst bakken in de pan / dan in d oven

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?