Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt een klontje Solo in een pan.
  2. Als de Solo is gesmolten en ze begint een beetje te “bruisen”, voeg dan de macadamianoten toe. Bak ze even in de pan tot er een heerlijk notenaroma vrijkomt (ongeveer 5).
  3. Laat de noten even uitlekken op een keukenpapiertje.
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  5. Doe de macadamianoten in een blender en mix tot grove korrels.
  6. Doe de zachte Solo, Parmezaanse kaas, 1el citroensap en een snuifje grof zeezout bij de notenkruimels en mix nog even. Zodat alles goed gemengd is.
  7. Roer de panko met een lepel onder dit mengsel van noten en Solo.
  8. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Leg hierop de skrei filets.
  9. Verdeel het mengsel van noten en Solo over de vis en druk een beetje aan.
  10. Bak de sprei ongeveer 20min (afhankelijk van grootte en dikte) in de oven tot hij gaar is.
  11. Bereidingswijze Afwerking
  12. Terwijl de vis bakt in de oven, kan je de pesto eventueel maken en de Orzo pasta afkoken.
  13. Doe enkele eetlepels van de pesto bij de gekookte orzo en men goed.
  14. Verdeel de orzo over de borden en werk af met de gebakken skrei.
  15. Smakelijk!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?