Recept 05 (0 stemmen)

Sjalottencompote

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de sjalotten en snijd ze in ringen.
  2. Was de tijm en de rozemarijn en ris de blaadjes van de steeltjes.
  3. Hak de rozemarijn naaldjes fijn.
  4. Verhit in een pan de boter en fruit er de sjalotten in.
  5. Voeg de tijm, rozemarijn en kerriepoeder toe en blus het geheel af met de witte wijn.
  6. Laat zachtjes pruttelen tot de sjalotten gaar zijn en breng het geheel op smaak met zout en peper.
  7. Voeg indien nodig nog een beetje witte wijn toe.
  8. Los de maïzena op in 1-2 eetlepels koud water en bind er de sjalottencompote mee.
  9. Serveer de sjalottencompote warm bij bv Kabeljauw in bladerdeeg

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie