Sint-jakobsvruchten met curry en geplette aardappelen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Plet ze met een vork en meng er olijfolie doorheen ongeveer 1 tas. Kruid met pezo. Kook het citroensap, de honing en het currypoeder gedurende 1 min. en voeg nadien de zonnebloemolie toe, ongeveer 1 tas, goed roeren. Snijd de appel in kleine blokjes en meng onder het vocht. Bak de sint-jakobsvruchten gedurende 2 min. in een scheutje olie aan elke kant. Breng op smaak met pezo. Verdeel de geplette aardappelen in een dresseerring over vier warme borden en leg de sint-jakobsvruchten er bovenop en werk af met vinaigrette.
  2. Versier met een takje platte peterselie of koriander.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?