Ingrediënten voor 4 personen

  • 6 plakjes bacon gehalveerd
  • 12 St Jacobs schelpen schoon, gespoeld uitgelekt
  • 3 el citroensap

Bereidingswijze

  1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
  2. De plakken spek halveren en om de schelpen wikkelen. Zet de rolletjes vast met een cocktailprikker.
  3. Citroensap over de rolletjes druppelen en op de bakplaat leggen. 15-20 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de bacon krokant is. Warm serveren..
  4. BRON: All recipes maar eigen foto

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door kok Kimberley op 29 juni 2013 om 13u34

Gefeliciteerd met je man en ik heb het verzammeld het is inderdaad een mooi gerechtje en als amuse is het ook erg leuk.

Gepost door Love to Cook op 29 juni 2013 om 15u07

Dank je wel. Kok Kimberley

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?