Sint-Jacobsvruchten met prei en krab

Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 gram krab
  • 2 stengels prei
  • 8 Sint-Jacobsvruchten
  • Rode shiso
  • Noilly Prat
  • peper & zout
  • curry

Bereidingswijze

  1. - Prei kuisen
  2. - Wit van de prei versnijden en gaar stoven in olijfolie
  3. - Bevochtingen met een scheutje Noilly Prat
  4. - Alles goed mixen wanneer de prei gaar is
  5. - Kruiden met peper en zout en wat curry
  6. - Groen van de prei in fijne julienne (reepjes) snijden
  7. - Laat gaar koken in licht gezouten water en afgieten
  8. - Sint-Jacobsvruchten kort aanbakken
  9. - Schik de jullienne van prei, de zalf van prei en wat krab op een bordje en leg er de warme sint-jacobsvruchten op
  10. - Werk af met een takje shiso

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?