Recept 05 (0 stemmen)

Sint Jacobsvruchten met oesterzwammen

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 12 St-Jacobsvruchten, 12 stukjes oesterzwam, 25 cl droge witte wijn, 20 cl room, 2 sjalotjes (fijngehakt), solo, 1 theelepel currypoeder, zout en peper
  2. Verhit wat boter in een koekenpan en fruit hierin de St-Jacobsvruchten en de sjalotjes. Voeg de witte wijn, de room en het currypoeder toe en laat even sudderen. Bak de oesterzwammen mooi bruin in een andere pan en kruid deze met ruim peper. Leg de St-Jacobsschelpen op een bord samen met de oesterzwammen en giet er de saus overheen. Eventueel afwerken met wat verse

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie