Sint Jacobsvruchten met oesterzwammen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 12 St-Jacobsvruchten, 12 stukjes oesterzwam, 25 cl droge witte wijn, 20 cl room, 2 sjalotjes (fijngehakt), solo, 1 theelepel currypoeder, zout en peper
  2. Verhit wat boter in een koekenpan en fruit hierin de St-Jacobsvruchten en de sjalotjes. Voeg de witte wijn, de room en het currypoeder toe en laat even sudderen. Bak de oesterzwammen mooi bruin in een andere pan en kruid deze met ruim peper. Leg de St-Jacobsschelpen op een bord samen met de oesterzwammen en giet er de saus overheen. Eventueel afwerken met wat verse

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?