Sint-Jacobsvruchten met look en Peterselie
Hou jij ook van sint-jakobsvruchten met look en peterselie? Goed nieuws: in 10 minuten staat het al op tafel! Begin er onmiddellijk aan met dit recept.
10 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 20 st verse sint-jacobsnoten
- 6 el olijfolie
- 2 teentjes look gehakt
- 1/2 st ui gehakt
- 4 el peterselie gehakt
- 1/2 st sap van 1/2 citroen
Bereidingswijze
- De vruchten even afspoelen, en droog deppen.
- Verhit de pan met olijfolie. Kruid de vruchten met peper en een beetje zout, en bak ze 4 min.
- langs de ene kant en 1 min. langs de andere kant.
- Haal ze uit de pan en hou ze warm.
- Stoof de ajuin en look aan. Blus na 2 min. met wat citroensap en voeg er nog wat olijfolie aan toe.
- Dresseer de vruchten, oversaus met de jus met look en ajuin, en overstrooi met de peterselie.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?