Recept 45**** (1 stem)

Sint-Jacobsvruchten met linguine

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Giet de pasta af, laat goed uitlekken.
  3. Kruid de pasta met een weinig pezo, meng er naar eigen smaak olijfolie en wat geraspte parmezaan onder, hou warm.
  4. Bak de Sint-Jacobsvruchten heel kort aan in HETE olijfolie.
  5. Ongeveer 1,5 minuut aan één kant, 1 minuut aan de andere kant.
  6. Laat ze zeker niet te lang bakken, dan worden ze taai.
  7. Draai de pasta op met een tweetandige vleesvork, leg op een zeer warm bord.
  8. Leg boven op de pasta de Sint-Jacobsvruchten en strooi er de fijngesnipperde munt over.
  9. Strooi er wat schilfers parmezaan en fleur de sel over en een flinke draai uit de pepermolen.
  10. Serveer goed warm.
  11. TIP: dit gerecht kan je zowel als voorgerecht of als hoofdgerecht serveren, enkel de hoeveel aanpassen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?