Recept 05 (0 stemmen)

Sint-Jacobsvruchten met frambozen

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak eerst de siroop (dit kunt u zelfs de dag ervoor al doen).
  2. Schraap het merg in het vanillestokje een beetje los. Doe de frambozen (niet die 8 stuks) in een pannetje, voeg er de suiker en het halve vanillestokje aan toe, giet er het water bij en breng aan de kook. laat ongeveer 10 minuten pruttelen, schep het schuim eraf en giet de siroop door een fijne chinois (puntzeef). Laat afkoelen en zet in de koelkast (is enkele dagen houdbaar).
  3. Bestrijk de Sint-Jacobsvruchten licht met olijfolie en kruid met peper&zout.
  4. Bak ze enkele minuten aan beide zijde in een hete pan met antiaanbaklaag.
  5. Serveer de Sint-jacobs met enkele blaadjes rucola, enkele halve verse frambozen en enkele streepjes siroop

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie