Recept 45**** (6 stemmen)

Sint-jacobsvruchten in waterkerssaus

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Los de visbouillonblokjes op in 2 l kokend water. Voeg er tijm, laurierblaadjes, peterselie, jeneverbessen, de grofgesneden ui en wortel aan toe. Breng op smaak met peper en zout. Kook alles even flink door en laat de bouillon dan 1 u op matig vuur trekken. Zeef de visbouillon. Kook de gewassen blaadjes waterkers kort mee en pureer. Maak een roux: meng al roerend de boter en bloem en voeg geleidelijk de waterkerssoep toe. Laat even indikken op het vuur en voeg room naar smaak toe. Kruid met peper en zout. Bak de sint-jakobsvruchten kort aan beide kanten. Schik ze in diepe borden en ¬giet er voorzichtig de waterkerssaus naast. Serveer met warm stokbrood.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie