Altijd weten wat je gaat eten?
Sinasappel cake
-
2 kop verse sinasappelsap
-
2,5 kop bakmeel
-
2,5 kop suiker
-
4 st ei
-
1/2 kop Solo boter
-
1 lepel bakpoeder
-
1/2 st sinasappelschil
Bereidingswijze
- Mix het eiwit van 4 eieren in een schaal tot schuim.
- Voeg 1,5 kop of suiker en het eigeel erbij en mix deze.
- Daarna Solo boter toevoegen en mixen.
- Bakmeel toevoegen en mixen.
- 1 Kop sinasappelsap toevoegen en mixen.
- Bakpoeder toevoegen.
- Cakvorm insmeren met Solo boter en het beslag er in doen.
- 180 graden voor 25 / 30 minuten in een voorverwarmde oven.
- Als de cake afgekoeld is de bakvorm verwijden.
- De sinasappelsaus voor over de cake.
- Een kop sinasappelsap een kop suiker en de sinasappel schil in dunne schuifjesgesneden in een pan koken, totdat het dik is, maar smeerbaar.
- De saus over de cake gieten en klaar is de cake.
- Smakelijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?