Sinaasappelcouscous met prei, wortel, biefstukreepjes en komijn

Heerlijke frisse couscous met sinaasappel, prei, wortel, biefstukreepjes en komijnzaad. Erg lekker en verantwoord door Becel Original vloeibaar.

0 (0)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de prei in ringen. Schrap de worteltjes en snijd ze in de lengte in vieren. Hak de peterselie grof. Snijd het vlees in reepjes.
  2. Was en rasp de schil van de sinaasappel. Pers de sinaasappel uit. Breng het sap met 300 ml water aan de kook. Meng de couscous in een schaal met de sinaasappelzeste en voeg het hete sinaasappelvocht toe. Dek de schaal af met een bord en laat 10 minuten staan.
  3. Verwarm 2 eetlepels Becel Original in een wok en roerbak hierin de worteltjes met het komijnzaad en het kerriepoeder 4 minuten. Voeg de prei toe en roerbak 2 minuten. Voeg de biefstukreepjes toe en roerbak ze 1 minuut mee. Roer er driekwart van de peterselie door.
  4. Roer 1 eetlepel Becel door de warme couscous. Schep in 2 kommen en verdeel de roergebakken biefstukreepjes met groenten erover. Bestrooi met de rest van de peterselie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?