SINAASAPPEL-SESAM KLETSKOP

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt de boter in een pan
  2. Voeg sinaasappelsap toe.
  3. Schenk in een kom.
  4. Voeg sesamzaadjes, bloem, poedersuiker en een mespunt zout toe en roer tot een beslag.
  5. Laat het beslag circa 2 uur in de koelkast opstijven.
  6. Strijk het beslag in een cirkel circa 8 centimeter doorsnede uit op een bakmat of bakpapier.
  7. Gebruik hiervoor de achterkant van een lepel.
  8. Bak de kletskoppen in circa 12 minuten goudbruin in de oven op 160 °C.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?