Recept 45**** (2 stemmen)

Sinaasappel met chocolade kokos sorbet

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gebak

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de hoedjes van de sinaasappels en haal ze voorzichtig leeg met behulp van een lepel. Vang het sap op en pers het pulp uit. Kook het sap in met de suiker tot een siroop.
  2. Kook de kokosmelk op met de suiker en het cacaopoeder, meng er de chocolade door en laat afkoelen. Doe alles in een ijsbereider. Of doe het mengsel in een schaal en plaats in de diepvries en roer er regelmatig met een garde door tot alles goed is bevroren.
  3. Vul de sinaasappels met de sorbet en plaats de hoedjes er weer op, zet ze mooi rechtopstaand in de vriezer en laat opstijven.
  4. Haal ze 10 min. voor het serveren uit de vriezer en dien op met de sinaasappelsiroop!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie