Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Een simpele zalmsalade, altijd erg lekker op toastjes of op een boterham bij de lunch.
  2. Laat de zalm uitlekken en gebruik een vork om de zalm schoon te maken. Haal de graatjes en het vel eraf en trek de rest uiteen in vlokken.
  3. Snij de bleekselderij heel fijn en voeg toe aan de zalm.
  4. Roer de mayonaise en citroensap erdoorheen.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. TIP : Een handje zilveruitjes (zoet/zuur) / een paar augurkjes in stukjes en een tomaat in stukjes erdoor met wat kerrie en paprika poeder is ook een heerlijke variatie op de zalmsalade !!
  7. BRON : Yummy in my Tummy

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door marijke5555 op 16 februari 2017 om 17u47

Zeer lekker, met een restje verse zalm gemaakt.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?