Simpele appeltaart

Ingrediënten voor 7 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Mix de maïsolie, suiker en de eieren tot een gladde massa.
  3. Meng de zelfrijzende bloem door het beslag. (goed kloppen)
  4. Bekleed een taartvorm van 24 cm met bakpapier en giet het beslag erin.
  5. Leg er de stukjes appel in en bestrooi met de parelsuiker.
  6. Bak de appeltaart gedurende 35 min. op 190°C.
  7. Neem de taart uit de oven en besmeer met de confituur.
  8. Laat de taart afkoelen op een taartrooster.
  9. Smakelijk

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Love to Cook op 14 november 2012 om 20u49

Hoi niknak, Ik wil deze taart graag maken in het weekend. Moet het persé maisolie zijn, of is zonnebloemolie ook goed? Groetjes Love to Cook

Gepost door niknak op 22 november 2012 om 10u06

Hallo Love to Cook, Ik denk dat dit moet kunnen, lees anders even op de verpakking of je deze mag gebruiken voor warme gerechten. Veel plezier met het bakken

Gepost door Love to Cook op 22 november 2012 om 17u24

Hallo niknak Afgelopen week end jouw taart gemaakt. Ze stond in "no time "in de oven en we hebben ervan gesmuld. Groetjes Love to Cook

Gepost door niknak op 28 november 2012 om 18u54

ik vind het fijn om te lezen dat de taart gesmaakt heeft, groetjes niknak

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?