Recept 05 (0 stemmen)

simpel maar heel lekkere appeltaat

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. schil de appeltjes en snijd ze in stukken.
  2. leg het vel bladerdeeg in een ronde bakvorm en prik er gaatjes in.
  3. verdeel de appeltjes in de bakvorm en strooi er wat kaneel poeder erover niet te veel voor mensen die dit niet lusten.
  4. meng de tas rietsuiker en de bloem onder één,en neem een soeplepel en strooi voorzichtig over de appeltjes.
  5. los de 2 eitjes op en strooi dit erover steek het in de oven op 180 graden
  6. zo'n goeie 35 a 40 min
  7. dien op met bolletje ijscréme
  8. die combinatie kan ook met rabarber en banaan
  9. dan de rest gewoon hetzelfde als met de appels
  10. ook met peren is dit zeer lekker

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 29 november 2012 om 14u42

Ik ga de eitjes, de bloem en de suiker met de electrische klopper goed mengen, en dit over de appels gieten, ik denk dat het moeilijker is om twee geklopte eitjes gelijkmatig over de hele taart te verdelen.......het ziet er wel een lekker receptje uit!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie