Ingrediënten voor 6 personen
- 2 stengels selderie
- 6 wortels
- 2 pastinaak
- 2 rapen
- 120 gram diepvrieserwten
- 1,5 kg gehakt (lams of runds)
- 2 uien
- knoflook
- tijm
- salie
- 4 eetlepel gamalen kaas
- aardappelen
- 500 ml passata
- boter
- melk
- ei
- nootmuskaat
Bereidingswijze
- Selder, wortel, pastinaak, raap schoonmaken en 15 min laten gaarkoken (net onder water zetten)
- Ui schoonmaken en fijn snijden
- Aardappelen schillen en koken
- Gehakt bakken, ui en look toevoegen
- Groenten, erwten, passata toevoegen
- Kruiden met zout, peper, tijm en salie
- In ovenschaal doen
- Aardappelpuree maken (voldoen melk toevoegen om open te kunnen smeren op de schotel.
- Aardappelpuree bovenop groenten-vlees mengsel
- Overstrooien met gemalen kaas
- 40 min in de oven op 180°
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?