Serranowraps met aioli

Ingrediënten voor 16 personen

  • 2 teentjes knoflook
  • 200 g slasaus (mayonaise)
  • 200 g lichte kwark
  • 1 krop ijsbergsla
  • 1 pak grote tortilla's (8 stuks)
  • 24 plakjes Serranoham
  • 32 cocktailprikkers
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Pel en pureer de knoflook voor de aioli. Roer deze met de slasaus of de mayonaise en de kwark tot een glad mengsel.
  2. Maak de sla schoon en schud hem droog.
  3. Strijk 1 el aioli over elke tortilla en beleg ze met 2 blaadjes sla en 3 plakjes ham.
  4. Strijk de rest van de aioli er overheen. Rol de tortilla's op, snijd ze in 4 schuine stukken en steek ze vast met de cocktailprikkers.
  5. Smakelijk.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?