Recept 35*** (3 stemmen)

Selderhapje met tonijn

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de bleekselder in brunoise , beetgaar koken en laten afkoelen.
  2. Ui, appel, tonijn , gekookt ei , mayonaise ketchup en kruiden pureren en op smaak brengen.
  3. Selderblokjes over de glaasjes verdelen , tonijnmousse erop spuiten.
  4. Afwerken met een stukje kerstomaat en een stukje soepstengel.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 22 december 2012 om 22u03

Het oogt mooi en is bovendien ook lekker!!

Gepost door Monique_14 op 25 december 2012 om 14u59

Telkens ik deze glaasjes serveer krijg ik er komplimentjes voor, ze vallen bij iedereen geweldig in de smaak! Bedankt voor dit recept Mieke!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie