Selderhapje met tonijn

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de bleekselder in brunoise , beetgaar koken en laten afkoelen.
  2. Ui, appel, tonijn , gekookt ei , mayonaise ketchup en kruiden pureren en op smaak brengen.
  3. Selderblokjes over de glaasjes verdelen , tonijnmousse erop spuiten.
  4. Afwerken met een stukje kerstomaat en een stukje soepstengel.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 22 december 2012 om 23u03

Het oogt mooi en is bovendien ook lekker!!

Gepost door Monique_14 op 25 december 2012 om 15u59

Telkens ik deze glaasjes serveer krijg ik er komplimentjes voor, ze vallen bij iedereen geweldig in de smaak! Bedankt voor dit recept Mieke!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?