Recept 45**** (25 stemmen)

Selder met balletjes in tomatensaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Lekker

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Olie in pan verhitten en daarin de fijngehakte ajuin op een laag vuur fruiten. De tomaten blancheren, het vel en de zaadjes verwijderen en het vruchtvlees in kleine stukjes snijden. Bij de uien voegen. Het laurierblaadje toevoegen en de bouillon opgieten. Langzaam aan de kook brengen en saus afgedekt 30 min laten sudderen.Het gehakt mengen met ei, ui en paneermeel, peper en zout. Dan vormen tot balletjes en bakken in wat olie.De selder gaar koken in lichtgezouten water. De tomatenpuree mengen met een beetje kookvocht van de selder en toevoegen aan tomatensaus.Gebakken balletjes toevoegen aan saus en nog 10 min laten sudderen.Opdienen met aardappelpuree.Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door Veerle Verbrug op 13 augustus 2014 om 18u05

enkel een aantal soeplepels vocht (naar smaak)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie