Recept 05 (0 stemmen)

SCOTH EGGS

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vlees

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook 4 eieren hard. Dat duurt ongeveer 8 à 10 minuten. Laat ze eventjes afkoelen en pel ze. Meng het gehakt met het laatste ei, de ketchup, en het paneermeel. Kruid eventueel extra bij met cayennepeper, peper en zout. Verdeel het gehakt in 4 gelijke delen. Rol er ballen van en druk ze plat op het werkvlak met de muis van je hand. leg er een hardgekookt ei op en vouw dan het gehakt mooi rondom het ei.
  2. Verhit een frituurpan op 170°C. Bak hierin de vogelnestjes per Het duurt ongeveer 10 minuten voor het gehakt volledig doorbakken is; Laat de vogelnestjes even uitlekken op een vel keukenpapier. Snij ze in tweeën en serveer.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie