use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Scones met wortelen en courgettes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Scones met wortelen en courgettes

Scones met wortelen en courgettes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 2 kleine wortelen
  • 300 g zelfrijzende bloem
  • zout
  • 1.5 dl melk
  • 50 g Solo vloeibaar
  • 2 eieren
  • 50 g grof gehakte noten
  • 400 gram courgettes
  • peper
  • kruidnagelpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Rasp de wortelen en de courgettes. Klop de eieren los en roer er de bloem en de melk door tot een glad deeg. Breng op smaak met peper, zout en kruidnagel.
  2. Roer er de geraspte groenten bij en de noten.
  3. Bak ze met Solo Vloeibaar in een pan goudgeel aan beide kanten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.