Recept 05 (0 stemmen)

Schwarzwalder trifle

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

NAGERECHTEN

tijd
150 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Giet de kersen af. Beleg de bodem van de schaal met plakjes cake. Besprenkel de kersen met de kirsch en verdeel ze over de cake in de schaal.
  2. Smeer tussen de overige plakjes cake een laag kersenjam en leg de cake op de kersen. Verdeel vervolgens de chocolademousse over de cake, leg er nog een laag zake op en zet de schaal circa 2 uur (of een dag van tevoren) afgedekt in de koelkast.
  3. Klop de slagroom met de vanillesuiker en kaneel lobbig en spatel de mascarpone erdoor. Verdeel deze room over de trifle en strijk glad met de achterkant van een vochtige lepel. Garneer met de geschaafde chocolade.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 15g koolhydraten 126g vet 58g kcal 1105

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?