Recept 05 (0 stemmen)

Schuimtaart met limoenen

Dit is een recept van

tijd
75 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rol het deeg uit en leg het op de bodem van de taartvorm.prik met een vork gaten in de deegbodem . Leg een blad bakpapier erop met steunvulling en bak het 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Haal bakpapier weg en bak het nog eens 10 minuten .
  2. Schil twee limoenen met behulp van een dunschiller , hak de schillen fijn en pers de vier limoenen .
  3. Meng het sap van de limoenen en de schillen met de suiker , eieren en de boter in een steelpan . Warm alles au bain Marie op blijf 20 minuten roeren tot de bereiding dik wordt . Giet de citroencreme op het deeg .
  4. Klop het eiwit in een niet al te warme bain Marie en voeg de poedersuiker toe . Verdeel het schuim met een garneerspuit . Plaats de taart onder de gril om het schuim bij te kleuren .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie