Altijd weten wat je gaat eten?
Schorsenerensoep
Bereidingswijze
- Ingrediënten:
- 500 gr schorseneren
- 1 preistengel
- 3 aardappelen
- 1 ui
- 2 liter rundsbouillon
- 1/2 liter melk
- 2 eigelen, opgelost in een weinig melk
- Boter
- Kervelplukjes
- Broodkorstjes
- Bereiding:
- Snijd de schorseneren in kleine stukjes, en laat ze vervolgens gaar koken in wat bouillon, samen met de melk, zodat de schorseneren wit blijven
- Stoof de overige groenten in boter
- Giet er de resterende bouillon bij en voeg de aardappelen toe
- Voeg de groenten, als ze gaar zijn, samen
- Ga er even goed met de mixer door en haal door een zeef
- Versier met kervelplukjes en broodkorstjes die u in boter goed laat uitbakken
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?