Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de paprika's in reepjes en roerbak ze ongeveer 10 minuten in 2 kneepjes vloeibare margarine. Voeg de inhoud van het blikje tropisch fruit toe en breng dit op laag vuur aan de kook.
  2. Bak ondertussen de scholfilets in de rest van de vloeibare margarine in 3 à 4 minuten gaar.
  3. Roer door het paprikamengsel de ketjap, zoete chilisaus, honing, azijn en sambal en proef of de verhoudingen naar smaak zijn. Bind eventueel met wat aangemaakte maïzena.

Tip

Lekker met woknoedels.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Samwout op 31 maart 2015 om 12u14

Zeer lekker recept zal ik nog klaarmaken

Hoeveel sterren geef jij dit recept?