Recept 05 (0 stemmen)

Schnitzel met champignonsaus

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. In koekenpan 1 el boter verhitten en op hoog vuur champignons 2 min. bakken, af en toe omscheppen. Crème fraîche toevoegen, losroeren en pan van vuur nemen. Schnitzels met zout en peper bestrooien en met bloem bestuiven. Rest van boter in ruime koekenpan verhitten. Schnitzels op matig vuur aan elke kant 3 min. bakken en uit pan nemen. Cognac in pan schenken en op hoog vuur al roerend verhitten, tot geheel bruist. Champignonmengsel toevoegen en tot sausdikte laten inkoken. Met zout en peper op smaak brengen. Schnitzels in saus leggen en nog 1 min. doorwarmen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie