Recept 55***** (1 stem)

Schnitzel met bacon-roomkaas gevuld en pasta

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerecht

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak in een droge pan 4 plakjes bacon krokant.
  2. Bestrooi de schnitzels met wat peper, zout en paprikapoeder. Bestrijk de bovenkant van de schnitzels met een laagje roomkaas, leg er een plakje gebakken bacon op en klap de schnitzels dubbel.
  3. Verhit in een pan 3 eetlepels Solo Vloeibaar. Wacht tot deze mooi bruin wordt, leg het vlees erin en bak om en om bruin. Zet het vuur laag en bak nog 12 minuten, keer geregeld.
  4. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
  5. Pel de uien. Snijd ze in halve ringen, de courgette in kleine stukjes en het overgebleven plakje bacon in reepjes.
  6. Verhit de rest van Solo Vloeibaar in een hapjespan, wacht tot het mooi bruin wordt en bak de reepjes bacon, uien en de courgette 2 minuten. Zet het vuur laag en bak nog 3 minuten. Schep geregeld om.
  7. Meng de warme pasta met de rest van de roomkaas, het bacon-groentemengsel en wat peper.
  8. Verdeel de pasta over 4 borden en leg de gevulde schnitzels ernaast.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie