Schelvis is familie van de kabeljauw, maar met een zachtere, meer verfijnde smaak. Hij laat zich graag vergezellen door groenten, zoals prei of spinazie.
Benodigdheden :
4 stukken schelvishaas van elk 200 g
4 teentjes knoflook
1/2 citroen
5 cl olijfolie
peper en zout
Bereidingswijze :
Peper en zout de stukken schelvis.
Laat een pan met antikleeflaag heet worden op het vuur. Giet er de olijfolie in.
Bak de schelvis gedurende 5 minuten langs elke kant. Schep de vis uit de pan en houd even warm.
Doe de fijngesnipperde knoflookteentjes in de pan. Laat 2 minuten zacht bakken. Roer regelmatig en zorg ervoor dar de knoflook niet kleurt. Pers de citroen uit boven de pan. Giet de saus uit over de vis.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?