Recept 05 (0 stemmen)

Schelpjes pastaroomtaart

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Deze taart kan prima worden gemaakt met elke denkbare soort kaas. Dus als je nog een restje kaas hebt liggen, rasp dit dan voor deze taart. Je kunt zelfs verschillende soorten kaas mengen, bijvoorbeeld voor een pasta roomtaart `quattro formaggi` (4 kazen).
  2. Verwarm de oven op 180°C. Kook de pastaschelpjes in ruim water met de bouillonblokjes beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Klop de eieren, crème fraîche en kaas door elkaar en schep hier de pastaschepjes doorheen. Stort dit in een ingevette ovenschaal en bak de taart in circa 30 minuten gaar en goudbruin in de oven. Laat de taart 10 minuten rusten alvorens hem aan te snijden. Vermeng de sla met de bleekselderij en dressing en serveer bij de pastataart.
  3. Serveertips
  4. Varieer door stukjes ham, spek of groenten toe te voegen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?