Recept 45**** (4 stemmen)

Scheermessen met paprika, lente-ui en sesam

Dit is een recept van

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Spoel de messen in ijskoud water.
  2. Schil de paprika en snijd deze in kleine blokjes.
  3. Snipper het teentje knoflook fijn. Snipper de lente-uitjes fijn
  4. Verhit een weinig olie in een grote pan en voeg de scheermessen toe, plaats een deksel op de pan en laat de scheermessen mooi open komen.
  5. Neem de pan van het vuur en haal de messen eruit. Giet het kookvocht in een kom.
  6. Stoof de paprika en de knoflook aan in een weinig Solo, voeg de tomatenblokjes toe en laat circa 3 minuten zachtjes sudderen, voeg de sambal en de lente-uitjes toe.
  7. Roer het aardappelzetmeel los in het kookvocht van de messen en voeg de sojasaus toe.
  8. Voeg de messen bij de paprika en roer goed om, voeg nu het kookvocht toe en laat alles nog 2 minuten sudderen, bestrooi met het sesamzaad en de fijngehakte koriander.
  9. Schik de messen op de borden en serveer met enkele partjes limoen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie