Ingrediënten voor 4 personen
- 16 schartongrolletjes
- boter
- 20 cl witte wijn
- 1 sjalot fijngesnipperd
- 400 gr fijngesneden selder,ui,wortel
- 50 cl visfumet
- 20 cl room
- 1à2 kl currypoeder
- gekookte rijst
Bereidingswijze
- Stoom de groenten bestrooid met peper en zout tot gewenste zachtheid
- Stoof het fijngesnipperde sjalotje in en beetje boter,voeg er de witte wijn de curry en de visfumet bij en laat tot de helft inkoken
- Doe er de room bij en laat nog eventjes opborrellen
- Besprenkel de schartongrolletjes met en beetje witte wijn en peper en zout
- Stoom deze ongeveer 6 à 8 min
- Schik ze op een schotel en strooi er de gestoomde groenten over
- Leg er de gekookte rijst rond,en overgiet de vis met de saus
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?