Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt 1 el. boter in een brede kookpan en doe er de diepgevroren prei in. Stoof gedurende 2 a 3 min. terwijl u blijft roeren.
  2. Schik er de diepgevroren scharrolletjes op, besprenkel met het citroensap (van een halve citroen) en overgiet met de kippenbouillon. Dek af en laat in ┬▒ 15 min. zachtjes gaar worden. Haal de vis uit de pan en hou hem warm.
  3. Roer het eigeel los in de 2 eetl. mascarpone of de room en meng door de prei. Kruid, indien nodig, met peper, zout en nootmuskaat. Niet meer laten koken. Indien nodig lichtjes binden met instantsausbinder.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Piewietje op 13 november 2016 om 12u40

Lekker en gemakkelijk recept. Handig om een restje mascarpone op te gebruiken.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?