Ingrediënten voor 4 personen
- 2 scharretongen van 500 g (zonder vel, gefileerd)
- peper en zout
- 100 gr boter
- 1 courgette
- 100 gr verse tagliatelle
- 100 gr handgepelde grijze Noordzeegarnalen
Bereidingswijze
- Kruid de visfilets met peper en zout. Snij ze in lange banden en leg ze in een pan met een klompje boter.
- Schil de courgette in fijne lange banden en leg ze in de pan bij de scharretong.
- Kook de pasta beetgaar en koel eventjes af onder koud stromend water. Schep de pasta ook in de pan met scharretong.
- Warm de pan op een zacht vuurtje op. Gaar ongeveer 6 minuten. Kruid goed af met peper en zout.
- Voeg op het laatst de garnalen toe.
- Schik de pasta, vis en courgettes in een diep warm bord. Werk af met de jus uit de pan.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?