Recept 55***** (3 stemmen)

Schandalig lekker stokbroodhapje met kaas, knoflook, basilicum en zongedroogde tomaatjes.

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Jeetje, wat is dit lekker. We aten het bij vrienden. Toch kun je dit beter niet eten als je de dag erna een sollicitatiegesprek hebt , of een afspraak met je tandarts ( Is natuurlijk gekkigheid, want de knoflook geur valt reuze mee!!!) Het een aanrader en heel simpel te maken. Verwarm de oven alvast voor op 180 graden. Snij het ongebakken stokbrood in plakjes.
  2. Kwak alle ingrediënten in een kom( behalve de geraspte kaas) en ga dit spulletje te lijf met een staafmixer, totdat je een mooi smeerbaar mengsel hebt. Spatel er dan de kaas door .Besmeer je plakjes stokbrood royaal met dit mengsel. Vlij ze op een bakplaat, die bekleed is met bakpapier. ( tenzij je van schrobben en schuren houdt) en bak de broodjes in de voorverwarmde oven, totdat de kaas goed gesmolten is. Dit is na ca 8 minuten. Serveer de broodjes warm.
  3. Bron... Zie tekst. Eigen foto.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door patricia127 op 24 maart 2014 om 15u25

Hey love to cook ziet er inderdaad schandalig lekker uit maar die roomboter zou men dat ook kunnen vervangen door olijfolie grtjs patje

Gepost door Love to Cook op 24 maart 2014 om 17u01

Hoi Patricia, Je zou ook voor demi roomboter kunnen kiezen. Dat doe ik zelf namelijk ook. Of voor dieetmargarine. Ik heb dit hapje nog niet gemaakt met olijfolie. Ik zou zeggen, probeer een kleine hoeveelheid en laat het me weten. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie